Ondertussen in de kantoorboekwinkel
kaarten

Drie weken geleden was ik op bezoek bij de kantoorboekhandel bij ons om de hoek: Bernink & Van de Venne. Ik wilde een mapje kopen voor de ansichtkaarten die ik van mijn H0-poppetjes had laten drukken. De eigenaar keek eens naar de kaarten en zei: "Je kunt je kaarten hier ook wel verkopen als je wilt? Ik vind ze wel humor hebben en mensen komen hier vaak speciaal voor onze ansichtkaarten naar binnen". Ik vond het wel een leuk experiment en zo geschiedde. 

Gisteren belde de winkelier me op: of ik de kaarten aan kwam vullen want de helft was al verkocht. Ik spoedde me naar de winkel en was benieuwd waar de voorkeur van de kaartkopers naar uit was gegaan.   
   
Van 4 kaarten waren alle exemplaren verkocht. Naast Nike's Painters en Wimperschilder waren Bieropener en Margrietassemblage uitverkocht. Deze laatste twee had ik nog niet aan jullie laten zien, dus bij deze. En daaronder nog twee 'nieuwe' die binnenkort in het rek hangen :-) 

Bieropener

bieropener


Margrietassemblage

Margrietassemblage


Gevaarlijke beroepen

gevaarlijke beroepen


All is quiet on the western front

all is quiet on the western front


Voor diegenen die geen genoeg kunnen krijgen van minimensjes: Ik wijd er nog twee aparte posts aan (deze en deze) omdat ik vind dat juist deze beelden een eigen plekje verdienen. M'n H0-foto's zijn trouwens te vinden in mijn H0-set op Flickr 

Marina

PS Voor de liefhebber dan nog een uitsmijter: Er zijn naast minimensjes (vanzelfsprekend) ook reuzenmensjes. Deze is gemaakt door Natalii Rak. 6 ,20135 reacties:

Annemiek zei

Ik wil ook wel zo'n pakketje kaarten.
Of zullen we kaarten ruilen?

Marina Noordegraaf .... zei

@Annemiek

Kaartenruil lijkt me een prima deal. Strak plan. Als we elkaar weer face 2 face zien, neem ik 'n ruilpakketje mee

Astrid zei

Wat zijn ze mooi! Ik zou daar ook voor naar de winkel gaan. Kan ik een set bestellen bij je?!

Marina Noordegraaf .... zei

@Astrid

Natuurlijk! Ik mail je wel even als ze van de drukker komen, goed?

Christian zei

Superleuk!!

Marina Noordegraaf .... zei

@Chris :-) en dank!